Portfolio

Hemsidor vi leverat till kunder

Här kan du läsa om och utforska hur några av våra kunders hemsidor är strukturerade och designade. Vi rekommenderar starkt att du besöker dessa sidor eller andra för att hämta inspiration och få en idé för hur din nya hemsida kan utformas och presenteras. Surfa in på någon eller några och låt dig inspireras till ditt nästa digitala projekt!

Bra bostad

Byggd med temat Generatepress och byggverktyget Elementor Pro. Bildspelet på startsidan är en komponent från Pro versionen. På sidan finns flera formulär för att göra intresseanmälan eller skapa serviceärenden. Man kan också se popupfönster för kartor, avancerade dragspelsmenyer m.m.

Dalslands Traktormuseum

Här finns ett "formulärsystem" där varje maskin registreras och presenteras i en egen "mall" så layouten blir konsekvent. Inläggen som skrivs kan sorteras i olika kategorier. Ett roterande bildspel för muséets sponsorer finns på startsidan. Byggd med temat Hello och Elementor Pro samt tilläggen EA Addon och ACF för att utöka antalet funktioner.

Kulturbruket på Dal

Byggd med temat Hello och Elementor Pro samt fler tillägg för utökade funktioner. Här skapar administratören enkelt den kommande säsongens program genom ett anpassat formulärsystem som automatiskt uppdaterar sig allt efter som tiden löper och programmet avverkas. Här kan kunder skicka in förslag på nya aktiviteter, beställa nyhetsbrev, söka i hela webbplatsen m.m.

Melleruds bostäder

Byggd med temat Hello och byggverktyget Elementor Pro. Utökade funktioner finns även här såsom avancerade dragspelsmenyer och fliksystem, bildspel med parallaxfunktion då bilden och sidan rör sig i olika hastighet när man scrollar. Nyhetsbrev och information till alla hyresgäster med filtreringsfunktion. Möjlighet att söka igenom hela webbplatsen finns också implementerat.

Reveda

En enklare variant på webbsida som kallas "OnePage" och innebär att hela webbplatsen består av en enda sida som man kan scrollar igenom. Alternativt kan man på just denna webbsida klicka sig igenom sidan via menyn som sitter "klistrad" i toppen av sidan som betyder att den alltid är synlig och försvinner inte när man scrollar sidan. Här finns också några exempel på animeringar av olika sektioner.

Sörbostrands Camping

En tvåspråkig hemsida för svenska och engelska, byggd med WPML tillägget och där många fler språk kan läggas till. På denna sidan finns gästbok där besökare kan skriva om sina besök på campingen. Vidare finns ett tillägg som visar det aktuella vädret på platsen. Byggd med GeneratePress, Elementor Pro och Slider Revolution med fler plugins.

Toppfrys

En lite annorlunda variant av webbsida där startsidan består av en bild som fyller skärmen och där navigeringen startar via animerade miniatyrbilder. Där finns presentation av verksamheten, nyhetsblogg, anpassade kartor och ansökningsformulär i popup version för presumtiva odlare m.m. Byggd med GeneratePress och Elementor Pro.

Trallen

Byggd med temat GeneratePress och byggverktyget Elementor Pro samt tillägget WooCommerce för att presentera sitt varusortiment. Här finns förberett att bygga vidare för att få en webbutik och sälja sina produkter direkt online. Här finns formulär för kunderna att ställa frågor och göra offertförfrågan med förvalda alternativ av finansiering m.m.

UBA-Revision

En hemsida i sin enklaste form och det billigaste alternativet, byggd med Elementor och temat GeneratePress. En "One Page" för t. ex. företaget eller föreningen för visa att man finns och har en presentation och kontaktuppgifter. Plats för någon eller några bilder. Menyer och navigation finns heller inte på denna enkla variant. Man scrollar endast igenom innehållet.

Web Design & Produktion

Vi hjälpr dig att skapa din webbplats med allt från design och funktion till produktion och publicering.
Med vårt engagemang och skaparglädje bygger vi den optimala webbplatsen som passar perfekt för dina behov och din målgrupp.
Vi planerar tillsammans med dig enligt de behov och önskemål du har.

Vi lyssnar på dina önskemål och visioner och sedan jobbar vi med stort egagemang för att förverkliga dina idéer. Med vår kunskap och erfarenhet ser vi sedan till att uppfylla dina förväntningar.
Oavsett om det är en personlig blogg, en företagswebbplats eller en e-handelsplattform strävar vi alltid efter att ge dig som vår kund den webbplats du förtjänar.

Släpp loss din digitala potential hos oss!

Webbhosting & säkerhet

Vi är återförsäljare för Loopia som är Sveriges största webbhotellsleverantör. De är också registrar för alla .se domäner och har en prisbelönt support för snabb och proffessionell support.
Vi är också återförsäljare för DC Dal som är en relativt nystartad webbhotellsleverantör och drivs av företaget Viconia från Mellerud som har sin verksamhet i samma lokaler som vi i Dalslands Webdesign.

För bästa säkerhet hostas alla kunders webbsidor i trygg och säker hostingmiljö i serverhallar som har redundant (dubbel upplaga) servermiljö välförsedd med brandskydd, redundant strömförsörjning och regelbundna backuper för snabb och säker återställning om olyckan skulle vara framme. Servermiljön är ju dessutom naturligtvis skyddad av brandväggar med effektivt skydd mot angrepp.

Släpp loss din digitala potential hos oss!

Domäner & domänhantering

Hos oss får du hjälp med att köpa, administrera ditt domännamn och att lösa frågor som kan uppstå i samband med detta.

En smart strategi kan vara att först registrera ditt domännamn innan du väljer företagsnamn. Det eliminerar risken för att stå utan en matchande webbadress och minskar risken för att eventuellt behöva ändra företagsnamn om domännamnet redan är upptaget.

Priserna varierar, men någonstans mellan 100–200 kronor per år är vanligt. Domänleverantörer brukar också ha kampanjer, där man kan registrera en domän för så lite som 10 kronor första året.

Släpp loss din digitala potential hos oss!

Support & serviceavtal

Vårt support- och serviceavtal erbjuder en omfattande trygghet för dig som vill ha hjälp med allt från regelbundna uppdateringar till säkerhetsåtgärder och teknisk support för din hemsida. Överlämna ansvaret till oss till en fast månadskostnad från endast 169 kr/mån.

  1. Löpande övervakning, tillsyn och uppdatering (veckovis) av hemsidans programvara, mallar, insticksprogram och brandvägg.
  2. Optimering av hemsidan gällande databasunderhåll, rensa SPAM, utgångna revisioner av inlägg och sidor.
  3. Vi sköter kommunikation och problemlösning som eventuellt kan uppstå med Ert webbhotell.
Släpp loss din digitala potential hos oss!

Kontakta oss

Bra! Låt oss börja något tillsammans. ring oss för eventuella frågor.
Släpp loss din digitala potential hos oss!